Pazarlama Aydınlatma Metni

ESAN ECZACIBAŞI ENDÜSTRİYEL HAMMADDELER SANAYİ TİCARET A.Ş. PAZARLAMA SÜRECİNE İLİŞKİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak ESAN Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (“ESAN” veya “Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.   

Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere https://www.esan.com.tr/tr/sozlesmeler/kisisel-verilerin-korunmasi-politikasi adresinde yer alan ESAN Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan (“Politika”) ulaşabilirsiniz.

a)    Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Toplanan kişisel verileriniz, 

b)    İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz; Şirket tarafından Amaçlar’ın gerçekleştirilmesi doğrultusunda, Eczacıbaşı Holding’e tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişi veya kuruluşlara Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. 

c)    Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden faydalanmanız amacıyla elektronik ortamda internet sitemiz üzerinden açık rızanıza dayalı olarak Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına dayalı olarak toplanmaktadır.

ç)     Kişisel Veri Sahibinin Kanun’un 11. Maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz: 

Yukarıda sıralanan haklarınıza ilişkin taleplerinizi, https://www.esan.com.tr/Download/files/veri-sahibi-basvuru-formu.docxden ulaşabileceğiniz ESAN Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak Şirketimize iletebilirsiniz.  Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.