Milas'ta Mesleki Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Endüstriyel Hammaddeler Direktörlüğü tarafından Milas'ta düzenlenen mesleki eğitimler ile hem daha verimli ve güvenli bir çalışma ortamı yaratılması hem de mavi yaka çalışanlarımıza meslek edindirilmesi amaçlanmaktadır.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelik ve Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliği kapsamında Milas Kaymakamlığı Milas Halk Eğitim Müdürlüğü ile Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Madencilik ve Maden Çıkarma Cevher Hazırlama ve Zenginleştirme Sabit Tesis Operatörlüğü Kursu için Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

Bu protokol kapsamında 40 kişilik iki grupta planlanan eğitimin ilk grubu tamamlanmış, ikinci grup eğitimleri ise devam etmektedir. Cumartesi günleri Milas İlçe Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen ve  toplamda 40 saat olan mesleki eğitimler Gültekin Balaban, Özgür Çulhaoğlu, Mustafa Erdem Eray, Sükrü Özgür Gökçek, Caner Gündüz, Ozan Çıtır ve Emin Erdal Uykucuoğlu tarafından verilmektedir.