İTÜ Cevher Hazırlama Mühendisliği Öğrencileriyle Biraraya Geldik

İstanbul Teknik Üniversitesi Cevher Hazırlama Mühendisliği bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirmeye çalıştığımız teknik gezi kapsamında laboratuvarlarımızı ziyaret etti.
02 Mayıs 2017 Salı günü Esan olarak, İstanbul Teknik Üniversitesi Cevher Hazırlama Mühendisliği ve öğretim görevlilerinden oluşan 35 kişilik grubu Esan Merkez Teknik Hizmetler Direktörlüğü Laboratuvarlarında ağırladık.

Teknik Hizmetler Direktörlüğü ekibinden Adnan Altaş, Çiğdem Aras, Sena Zeynep Kutlu öğrencilerle biraraya gelerek laboratuvarlar, analizler, projeler-süreçler, cevher hazırlama-maden mühendislerinin çalışma olanak ve koşulları hakkında sunumlar gerçekleştirdi ve bilgi paylaşımında sağlanmıştır bulundu.
İnsan Kaynakları ekibinden Esra Akay ise staj olanakları ve seçme-yerleştirme süreçleri ile ilgili bilgiler paylaştı. Sunumlar sonrasında tüm laboratuvarlar ve pilot tesisler gezdirilerek süreçler ve işleyiş hakkında detaylı bilgiler verildi.

Kapanış esnasında Genel Müdürümüz Serpil Demirel de öğrencilerle biraraya geldi, sohbet ederek öğrencilerin sorularını cevapladı.